Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü Eseoğlu’ndan, o skandalı savunurken yeni bir SKANDAL!

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü Eseoğlu’ndan, o skandalı savunurken yeni bir SKANDAL!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, zor durumdaki bir anne için çözüm üretmek yerine, çocuğunun devlet korumasına alınması eğiliminde ısrar eden Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu ile ilgili AVAZTÜRK’te geçtiğimiz günlerde yer alan “Fethiye Sosyal Hizmetler Bu

AVAZTÜRK’ün geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Fethiye İlçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde yaşanan bir drama dair haberi, ilçedeki çarpık düzeni gözler önüne sererken, “Fethiye Sosyal Hizmetler Bu Dramı Seyrediyor!” başlığıyla AVAZTÜRK’te yer alan haberdeki, ekonomik olarak zor durumda olan bir anneye yardımcı olmak yerine çocuğunu devlet korumasına alma yönünde irade ortaya koyan Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu, haberimizle ilgili sosyal medya hesabından kendini savunmaya çalışırken vatandaşlardan da büyük tepki aldı. Eseoğlu’nun bir vatandaşa verdiği cevaplar ise bürokrasinin geldiği ibretlik hali ortaya koydu.

“MERD-İ KIPTİ ŞECAAT ARZ EDERKEN SİRKATİN SÖYLER” SÖZÜ TAM DA BU OLSA GEREK!

Sadece Fethiye’de değil tüm Muğla’da gündem olan ve Sosyal Hizmetlerin öncelikli görevinin parçalanmış aileler yaratmak değil sosyal yaralara merhem olmak şiarıyla yaptığımız haberle ilgili haber merkezimize onlarca kişiden şikayet ve bilgi akışı gelirken, habere konu olan kurumun müdürü İsa Eseoğlu bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamalarla adeta yeni bir skandala daha imza attı. Eseoğlu’nun sosyal paylaşım sitesinde kendisine cevap yazan bir vatandaşa “ALIN KOLTUK DA SİZİN OLSUN” deyince “BİR HUKUKSUZLUĞU EN KİBAR KELİMELERLE SİZE İFADE ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLARA SİZ KİMSİNİZ, MAAŞI DA BEN BAĞLATTIM, RAPORU DA BEN HAZIRLATTIM, NE İSTİYORSANIZ ONU YAPIN DİYEMEZSİNİZ, BULUNDUĞUNUZ MAKAM SİZE O GÜCÜ VERMEZ” tepkisiyle karşılaştı.

Konuşmanın devamında ise İsa Eseoğlu’nun, “BENİM İÇİN YERİN ALTI DA BİR ÜSTÜ DE, VİCDANIM RAHAT” mesajına aynı şahıs, “İSA BEY, RAPORU DA BEN TUTTUM, MAAŞI DA BEN BAĞLATTIM, SİZ KİMSİNİZ, İSTEDİĞİNİZİ YAPIN sözünü bana söylemiştiniz” diyerek hatırlatmada bulundu. Bu hatırlatma karşısında kısa bir şaşkınlık yaşayan SHM Müdürü İsa Eseoğlu, skandal cümlelerle kendini savunmaya çalıştı. Eseoğlu’nun, kendisine tepki gösteren vatandaşa, “SİZİ HATIRLIYORUM AMA BANA BUNU SİZ SÖYLETMİŞSİNİZDİR” diyerek bir kurum müdürüne yakışmayacak şekilde kendi hatasını bile başkalarına yükleme çalıştığı görüldü. Eseoğlu’nun ayrıca sosyal paylaşım sitesi üzerindeki konuşmalarından bazılarını kısa bir süre sonra sildiği de dikkatlerden kaçmadı!

İŞTE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRÜNÜN SOSYAL MEDYADAKİ O SKANDAL DİYALOĞU:

 

AVZATÜRK/Özel

İlgili Haberler