İbn-i Sina’nın bu reçetesi afrodizyak etkisi yaratıp, cinsel problemleri çözüyor!

İbn-i Sina’nın bu reçetesi afrodizyak etkisi yaratıp, cinsel problemleri çözüyor!

İbn-i Sina’nın reçeteleri pek çok soruna çare olmayı bugün bile başarıyor. O reçetelerden biri ise, cinsel sorunlar da olmak üzere hala pek çok derde deva oluyor. İşte reçete…

Modern tıp alanına katkıları saymakla bitmeyecek isimlerden biri olan İbn-i Sina, sadece Ortadoğu coğrafyasının değil; batı coğrafyasının da yıllardır takip ettiği isimlerden biri. Merak ile takip edilen reçeteleri ile pek çok hastalığa bugün bile deva olan İbn-i Sina, kaleme aldığı formüllerle hala pek çok uzmana ilham oluyor. İbn-i Sina’nın reçetelerinden biri ise, bugün cinsel problemler başta olmak üzere pek çok sorunu çözüme kavuşturuyor.

İbn-i Sina’nın reçeteleri arasında dikkat çeken tariflerden biri olan nar şurubunun içerdiği afrodizyak nedeniyle cinsel sorunlara iyi geldiği biliniyor. Güç ve kuvvet veren meyveler arasında bulunan nar, aynı zaman birçok hastalığa da şifa oluyor. Düzenli tüketilmesi gereken İbn-i Sina’nın bu reçetesi son derece kolay da hazırlanıyor. İşte İbn-i Sina’nın nar şurubu reçetesi…

İBN-İ SİNA’NIN REÇETESİ ORTAYA ÇIKTI

ibn-i-sinanin-bu-recetesi-afrodizyak-etkisi-yaratip-cinsel-problemleri-cozuyor-2.jpg

İbn-i Sina’nın reçetesine göre nar şurubu yapmak için; 6 su bardağı taze sıkılmış nar suyu, 6 yemek kaşığı toz nöbet şekeri ve 4 dal taze nane yeterli. 6 su bardağı taze sıkılmış nar suyunu tencereye aldıktan sonra, nöbet şekerini ekleyip bir tahta kaşıkla iyice karıştırmanız gerekiyor. Ocağın altını yakıp kaynamaya başladıktan sonra 30 dakika kadar kısık ateşte kaynatma yapmanız tavsiye ediliyor. Son 5 dk kala taze naneleri yıkayıp doğrayın ve karışıma ekleyerek ocağı kapatmanız gerekiyor. Ilıyınca süzmeniz gereken bu şurubu buzdolabında saklamanız ve her sabah aç olarak 1 çay bardağı içmeniz tavsiye ediliyor.

PEK ÇOK HASTALIĞA ŞİFA OLUYOR

Pek çok faydası olan nar şurubunun asıl özelliği içerdiği afrodizyak sayesine kadın ve erkeklerin cinsel duygularını harekete geçirmesi oluyor. Cinsel sorunların giderilmesine yardımcı olan nar şurubunun tek görevi de bu değil. İçerisinde bulunan B ve C vitaminleri sayesinde cildin sağlığına ve güzelliğine destek olan nar şurubu, güçlü bir antioksidan olması sayesinde de kansere karşı koruyuculuk sunuyor. İçerdiği C, A ve E vitaminleri sayesinde görme sağlığına iyi gelen nar şurubu, karaciğer için de son derece faydalı oluyor.