İmalattan Direk Hasta Yatağı Satışları

İmalattan Direk Hasta Yatağı Satışları

Hastalıklar günümüz teknolojisi şartlarında hem daha çok artış göstermiş hem de bu hastalıkların tedavisini daha kolaylaştıran ürünler piyasaya çıkmış durumdadır.

Hastalıklar günümüz teknolojisi şartlarında hem daha çok artış göstermiş hem de bu hastalıkların tedavisini daha kolaylaştıran ürünler piyasaya çıkmış durumdadır. Bu ürünlerden biriside yatan hastaların bakımında kullanılan ürünleridir. Hasta yatakları veya hastane yatakları olarak bilinen elektrikli veya manuel sistemle çalışan bu yataklar hasta ve bakıcısı için büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Modern bakım tesislerinin neredeyse tümünde yatarak tedavi görmesi zorunlu hastalar için kullanılan firmamızda üretilmektedir. Ağırlıklı olarak elektrikli yatak üretimi yapmamızın yanı sıra özel talepler üzerine manuel hasta yatağı üretimimiz de olmaktadır. Hasta yatağı üretiminden satış ve kiralama hizmetlerine kadar sektörde tüm faaliyetleri gösteren firmamız, sağlam, güvenli ve konforlu ürünleri sayesinde her zaman tercih edilen bir firma olmuştur.

Bugün ülke ekonomik şartlarında bir çok hasta ve hasta yakınının fiyatların yüksekliği nedeniyle alamadığı hasta yatakları, firmamızda aracısız olarak satıldığı için ucuzdur. Firmamızda toptan ve perakende olarak iki tür satışımız bulunmaktadır. Toptan satışlarımızın büyük çoğunluğu medikal firmalara yöneliktir. İkinci olarak da hastaneler gibi yataklı bakım tesislerine toptan hasta yatağı satışı yapmaktayız. Ayrıca evde bakım veren şirketler ve aileler içinde kullanımı kolay ev tipi hasta yatakları imalatı yapıyoruz. hizmeti de firmamızdan güvenle alabileceğiniz hizmetlerimizden biridir.

Ev Tipi Bazalı Hasta Yatakları

 

Hasta yataklarının yan korkulukları ve başlıkları genelde demir alüminyum ya da plastikten olmaktadır. Bu parçalar yurt dışından geldiği için pahalı olabilmektedir. Bu nedenle evlerde kullanıma uygun bazalı hasta yatağı imalatı ve satışı yapılmaya başlandı. Firma olarak biz de bu yatağın imalat sürecine başladık. Firmamız bu yatağın üretimini ülkemizde ilk yapan firmalardan biridir. Bizim bu yatağı üretme sebebimiz evlere uygun olması ve parçalarının motor hariç Türkiye'de üretilmiş olmasıdır. Bu yatak psikolojik açıdan hasta için de idealdir. Hasta normal bir yatakta yatıyormuş gibi hisseder. Çünkü hastanelerde kullanılan yataklara hiç benzememektedir. Bu nedenle hasta kendi hasta psikolojisinden tamamen uzaklaştırır.

Bu yataklarımızın başlıkları ahşap olurken yan korkulukları alüminyumdur. Yan korkuluk ithal olurken başlıklar ülkemizde üretilmektedir. Başlıklar ülkemizde üretildiği içi fiyat olarak bu ürün oldukça uygundur. Bazalı hasta yataklarımız iki motorludur. Baş ve ayak kısmı kalkan bu modelimiz bu sayede hastanın hareketsiz kalmasını önler. Ayrıca bu hareket sonucu hastanın kan dolaşımı da normal seviyelerde olur. Bazalı modelimizi sadece İstanbul içine hizmet vermekteyiz. Kurulumu zor olan bir yatak olduğu için servisimiz ücretsiz ve hızlı bir şekilde kurulumunuzu gerçekleştirir. Diğer illerde bu yatağı satın almak isterseniz o illerdeki bayilerimiz aracılığıyla bu işlemi yapabilirsiniz. Bu ürünümüzü size garantili olarak sunarız. İstanbul için siparişinizi verdiğiniz aynı gün teslimatınızı yaparız.

Bu ürünümüzü evinizde rahatça kullanabilirsiniz. İç ölçüleri doksan santimetreye yüz doksan santimetre, dış ölçüleri bir metreye iki metre olduğu için evinizin her köşesinde rahatça kullanabilirsiniz. Hareket mekanizması sayesinde hastanız yatak üzerinde sabit bir şekilde yatmaktan kurtulur. Tekerlekleri kilitlenebilir özelliğe sahiptir. Tekerleklerinin kilitlenmesi sayesinde hastanız yatak üzerinde sabit bir şekilde kalabilir. Tekerleklerinin hareket etmesiyle hastayı evinizde herhangi bir yere kolayca taşıyabilirsiniz. Yatağın başköşelerinde serum askısı takma yeri bulunur. Bu ürünümüzü sadece vatandaşlarımıza değil medikal firmalara da verilir. Medikal firmalara toplu alımlarda yüksek oranlarda indirim yapmaktayız. Ülkemizde üretimi olmayan alman malı olan bir bazalı yatakda bulunur.  Bu ürün ithal olup dört motorlu hasta yatağında kullanılır.