İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar ve fırtına için uyarı! Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın

İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar ve fırtına için uyarı! Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın

Yarından itibaren İstanbul'da etkisini gösterecek kuvvetli fırtına ve kar yağışı ile ilgili önlemler alınmaya devam ediyor. İBB Başkanı İmamoğlu da İstanbullu vatandaşlar için uyarılarda bulundu.

İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar ve fırtına için uyarı! Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da yarından itibaren başlayacak olan kar ve fırtına ilgili uyarı yaptı. İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yarın zorunlu olmadıkça şahsi araçların kullanılmaması gerektiğini söyledi.

ZORUNLU OLMADIKÇA ŞAHSİ ARAÇ KULLANMAYIN

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Toplu taşımada yaşanabilecek olası aksamalar için ek seferler konuldu; metro, metrobüs ve Şehir Hatları'nda sefer sayıları yoğunluğa göre artırılacak. Zorunlu olmadıkça şahsi araçlarla trafiğe çıkılmaması, kar lastiği kullanılması, resmi uyarıların takip edilmesi önemlidir." şeklinde ifadelere yer verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar ile İstanbul'da yarından itibaren etkili olmaya başlayacak kar yağışı ve kuvvetli fırtına için dikkatli olun dendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yarın zorunlu olmadıkça şahsi araçlar ile trafiğe çıkılmaması gerektiğini söyledi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yarınki kar yağışı ve kuvvetli kar yağışı ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi. Yaptığı paylaşımda İstanbulluların dikkatine diyerek şehre yarın sabahtan itibaren başlayıp Perşembe gününe kadar devam edecek olan kar ve fırtına afetlerine karşı uyarılarda bulundu. İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"İstanbulluların Dikkatine! Şehrimiz yarın sabah başlayıp Perşembe gününe kadar sürecek Sibirya kökenli soğuk havanın etkisine girecek, kar yağışı ve fırtına görülecek. İBB olarak sorumluluk alanımızdaki yollarda 9.649 personel ve 2.275 araç ve iş makinası ile görev yapacağız." dedi.

EVSİZ VATANDAŞLARIN MİSAFİR EDİYORUZ

Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda evsiz vatandaşların da misafir edileceğini söyledi. Şu ana kadar 722 vatandaşın misafir edilmiş olduğunu sıcak ikramlarda bulunulacağını açıkladı.