İş Adamı Recai Gürcan AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı

İş Adamı Recai Gürcan AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı

Balıkesir’de Recai Gürcan bir ilke imza atarak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yüzlerce kişiyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan’a yaptı.

Türkiye 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine kilitlenirken, Balıkesir ilginç bir aday adaylık başvurusuna sahne oldu. Balıkesir’in köklü esnaflarından Recai Gürcen, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına yüzlerce destekçisiyle birlikte yürüdükten sonra müracaat evraklarını AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan’a teslim etti.

recai_gurcan1.png

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında Recai Gürcan’ın destekçilerinin de katıldığı adaylık başvurusu sırasında bir konuşma yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Recai Gürcan’ın AK Parti’nin kuruluşundan bu yana içlerinde olduğunu, AK Parti davasına emek verdiğini gönül verdiğini belirtti. Gürcan’ın müracaatından mutluluk duyduklarının altını çizen AK Parti Balıkesir İL Başkanı Av. Demiraslan, aday adaylığı ile ilgili de Balıkesir’de AK Parti’ye yoğun bir teveccühün olduğunu belirtti.

Aday Adalık başvurusunda bulunan İş Adamı Recai Gürcan ise, basının ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aday adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamada, Balıkesir Yeni Çarşı esnaflarının tarihlerinde ilk kez aday adayı çıkardığına vurgu yaptı. AK Parti çatısı altında hizmet etmekten, hizmet edebilmekten duyduğu mutluluğu da dile getiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Recai Gürcan, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu memlekete yapılacak hizmetler çoktur. Biz de bu hizmetin bir parçası olmayı bu kervanın bir parçası olmayı kendimize görev addettik” dedi.

AVAZTÜRK