İYİ Parti gizli toplantısı ortaya çıktı

İYİ Parti gizli toplantısı ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener milletvekilleri ve parti yönetimiyle gizli tutulan toplantı düzenlediği ortaya çıktı.

AVAZTÜRK, son dönem HDP'nin de bulunduğu "Millet İttifakı"na dair rahatsızlıkların tavan yaptığı İYİ Parti'de basından gizlenen flaş bir toplantı düzenlediği bilgisine ulaştı.

HERKESTEN GİZLEDİKLERİ TOPLANTI ORTAYA ÇIKTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partili milletvekilleri ve kurmaylarını Ankara’da Turan Güneş bulvarında yer alan ATLI Otel'de bir araya getirdiği ortaya çıktı. Hafta sonu gerçekleşen ve büyük bir gizlilikle kamuoyundan saklanan toplantıda, her geçen gün HDP ile aynı çizgiye gelen CHP ile ilişkiler ve ittifak ile kamuoyunda ortaya atılan İYİ PARTİ-AK PARTİ yakınlaşmasının konuşulduğu bilgisine ulaşıldı.

1033176074.jpg

CHP İLE İTTİFAKI BİTİRMEK ŞİMDİLİK DOĞRU DEĞİL

Ayrıca İYİ PARTİ milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve bir kaç milletvekilinin CHP ile ittifakın biran önce bitirilmesi ve bunun kamuoyuna deklare edilmesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Ağıralioğlu ve birkaç milletvekilinin dile getirdiği bu talebe Akşener'in "şimdilik" böyle bir adımın doğru olmayacağını belirtiği bildirildi.

HASSSASİYETLER DEVAM EDECEK!

İYİ Parti tarafından gizli yapılan toplantıda, AK Parti ve hükümetin terörle mücadeledeki doğru kararlarını desteklerken yanlışlarını eleştirmeye devam edeceklerini dile getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP belediyelerde gündeme gelen "örgütlü" kadrolaşma ve usulsüzlükler konusunda da hassasiyetlerini koruyacaklarını aktardığı bilgisine ulaşıldı.

İTTİFAKI BOZMAKTAN GERİ ADIM ATILMAYACAK

Ayrıca gelen taleplere karşılık olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP'nin HDP dolayısıyla da PKK ile yakınlaşmasının daha ileri boyuta taşınması durumunda ittifakı bozmaktan geri adım atmayacaklarını bildirdiği öğrenildi.

1035471127_0.jpg

MİLLİYETÇİ/ÜLKÜCÜ KIYIMINA SON VERİLMESİ GEREKİYOR!

Bu arada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kurmayları ve milletvekilleri ittifak ile seçilen CHP’li Büyükşehir ve il belediyelerinde ve ilçelerde milliyetçi/ülkücü kıyımına son vermeleri ve yeni kadro oluşumunda milliyetçi/ülkücü kadrolarına da yer vermesi noktasında uyarılmasını istedikleri belirtildi.

MERAK KONUSU OLDU!

İYİ Partinin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında büyük bir gizlilikle yapılan toplantısında alınan kararların önümüzdeki günlerde partinin söylem ve eylemlerine ne derece yansıyacağı merak konusu oldu.

AVAZTÜRK ÖZEL