İyi Partili Yenerer'den BÜYÜK skandal! İzzetbegoviç Atatürk düşmanıymış!

İyi Partili Yenerer'den BÜYÜK skandal! İzzetbegoviç Atatürk düşmanıymış!

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği’nde düzenlenen konferansta konuşmacı olan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Gazeteci-Yazar Vedat Yenerer  "Bilge Lider" olarak anılan İzzetbegoviç'in Atatürk düşmanı olduğunu ifade ederek büyük bir skandala imza attı.

Sosyal medya hesabından katıldığı konferansı "Aliya İzzetbegoviç bilge değil Atatürk düşmanıydı" diyerek paylaşan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Gazeteci-Yazar Vedat Yenerer vatandaşlardan büyük tepki aldı.

TEPKİLERE SKANDAL KARŞILIK!

Vatandaşların tepkilerine de skandal bir şekilde karşılık veren İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Gazeteci-Yazar Vedat Yenerer'in  "Bilge Lider" olarak anılan İzzetbegoviç'in Atatürk düşmanı olduğunu ifade etmesini savunması ise İYİ Parti'nin Bilge Liderler'e karşı bakış açısını gözler önüne serdi.

İZZETBEGOVİÇ ATATÜRK DÜŞMANIYMIŞ!

Yenerer konferansta yaptığı skandal açıklamada Türkiye'de cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarının " Bilge Lider" olarak andığı İzzetbegoviç'in her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını ve Anıtkabir'e sadece bir kez protokol gereği gittiğini ve kendi isteğiyle hiç bir zaman gitmediğini ifade etti.

İŞTE YENERER'İN SOSYAL MEDYADA YAPTIĞI SKANDAL PAYLAŞIMA GELEN TEPKİLER:

screenshot_1-012.jpgscreenshot_2-006.jpgscreenshot_3-003.jpgscreenshot_4-003.jpgscreenshot_5.jpgscreenshot_6.jpgscreenshot_7.jpgscreenshot_8.jpgscreenshot_9.jpg
 

İlgili Haberler