Kabızlık ve sindirim sorunu yaşayanlara doğal ilaç: Tek kaşıkta bağırsak parazitlerini tamamen yok ediyor!

Kabızlık ve sindirim sorunu yaşayanlara doğal ilaç: Tek kaşıkta bağırsak parazitlerini tamamen yok ediyor!

Kilo almaya meyilli vücut yapısı bulunanlar bu yazıya dikkat edin. Yavaşlayan metabolizmayı hızlandıracak o yöntem ile 30 gün sonunda en az 5 kilo verebilirsiniz. Kilo vermeyi hızlandıracak püf noktalar…

11 ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca tutulan oruç ile farz olan ibadeti yerine getirirken bir şekilde zayıflamak mümkün. Herkesin bilmediği o tarif ile bir kaşık düzenli olarak tüketildiğinde 30 günün sonunda fit bir vücuda ulaşmak mümkün.

Ramazan ayı ile beraber öğün sayıları azalıyor, fiziksel aktiviteler ister istemez durma noktasına geliyor. Uzun süreli açlık sonrası metabolizma kitleniyor. Yavaşlayan metabolizmayı hızlandırarak, kalori ve yağ birikimi sonrası kiloya dönüşen ağırlığın vücuttan atılmasını sağlayacak.

SAHURA KALKIN!

Ramazan ayında kilo vermek isteyen kişilerin kaçırdığı bir detay sahur saatleri muhakkak ki açlığa dayandığını söyleyen kişilerin dahi sahur saatinde vücudunu bu rutine alıştırarak yemesi gerekiyor. Sahur yapılmadığında metabolizma otomatik olarak yavaşlıyor. Kilo alımı kendi kendine hızlanıyor.

PORSİYONLARI KÜÇÜLTÜN!

Porsiyonlara muhakkak ki dikkat edilmeli. Zayıf bir beden 30 günün sonunda hayal ediliyorsa iftar sofrasında ayarlanan porsiyonlar gittikçe küçültülmelidir. Yenebilecek miktardan fazlası tabağa alınmamalı, daha ufak tabaklar tercih edilmeli hem mide hem göz doygunluğu sağlanmalıdır.

SUYA AĞIRLIK VERİN!

kabizlik-ve-sindirim-sorunu-yasayanlara-dogal-ilac-tek-kasikta-bagirsak-parazitlerini-tamamen-yok-ediyor.png

İftar ve sahur arasında vücudun kontrollü şekilde su tüketiminin sağlanması büyük önem taşıyor. İftar ve sahura kadar olan süreçte metabolizmayı hızlandırabilmenin tek çaresi vücudun su ihtiyacını doğru anda karşılamaktır.

KIZARTMAYA ELVEDA!

Ramazan'da sağlıklı bir vücuda kavuşmak ve kilo verilmek isteniyorsa kesinlikle kızartılmış ürünlerden uzak durulmalı. Haşlama, buğulama ya da fırında ürünler tercih edilmelidir.

O MUCİZEVİ KARIŞIM!

Metabolizmayı hızlandırıcı olan o karışımdan sadece bir kaşık tüketmek yetecek. Sahurda ya da iftarda bal ve tarçın karıştırılarak bir kaşık tüketilmeli. Metabolizma hızlanırken sindirim sistemi de düzene girecektir. Kabızlığı önleyerek bağırsak hareketlerini hızlandıran bu tarif için aç karna bir kaşık tüketmek yeterli oluyor.