Kilo aldım diyorsanız buraya! Her sabah bu besinden tüketin göbekten eser kalmayacak

Kilo aldım diyorsanız buraya! Her sabah bu besinden tüketin göbekten eser kalmayacak

Kilo aldığınızı düşünüyor ve zayıflamak istiyorsanız her sabah bu besinden tüketin göbekten eser kalmayacak.

Kilo aldım diyorsanız buraya! Her sabah bu besinden tüketin göbekten eser kalmayacak: Obezitenin gittikçe arttığı bu dönemde kilo alımı oldukça kolay hale geldi. Kilo aldığının farkında olup buna bir dur demek isteyenler zayıflamanın yollarını arıyorlar. Bu ürün sizin kurtarıcınız olacak. Sabahları düzenli olarak tüketin ve kilolardan kolayca kurtulun.

Özellikle sabah kahvaltılarında hazır gıda tüketimi sağlığa çok fazla zarar veriyor. Sağlıksız beslenmek de kilo alımına sebep oluyor. Bunun yanında çok fazla hareket etmeyen, yürüyüş veya egzersiz yapmayan vatandaşlar obezite görülme riski çok daha yüksek. Hal böyle olunca uzmanlardan uyarılar ve öneriler peş peşe geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay'dan yeni bir öneri geldi. Bu öneriyi uygulayanın göbeği kısa sürede eriyor. Eğer sizde kilolardan kurtulmak istiyorsanız uzman isimlerin önerilerini dikkate alabilirsiniz.

SABAHLARI TÜKETİLMESİ GEREKEN O BESİN

Kahvaltı öğünü en önemli öğünler arasında yer almaktadır. Sabah kahvaltısını düzgün ve sağlıklı yapan vatandaşlar gün boyu kendilerini tok tutabilir ve akşama doğru yedikleri besinleri azaltabilirler. Peki kahvaltılarda yenilmesi gereken ve Karatay tarafından da şiddetle önerilen bu ürünün ismi nedir? İşte kahvaltıda tüketilmesi gereken besinler;

Az pişmiş 2 yumurta, menemen, omlet, mıhlama gibi besinleri tüketebilirler. Buna karşın hamur işlerinden uzak durulması gerekmektedir. Bunların yanında sabah kahvaltılarından tüketilmesi gereken en önemli besinler arasında yer alan fındık, fıstık, ceviz, badem veya yerfıstığı gibi ürünler olacaktır.

Her sabah kahvaltında bir kaç tane fındık, badem, fıstık ve yerfıstığı gibi kuruyemişler tüketmek mideyi tok tutmaktadır. Açlık hissettirmez böylece gereğinden çok yemenizi önler.