Kırıkkaleli akademisyen isyan etti!

Kırıkkaleli akademisyen isyan etti!

Kırıkkaleli bir akademisyen Kırıkkale üniversitesi tarafında dönen rant hesaplarından son derece rahatsız olduğunu ve her geçen gün bir kız öğrencinin kendisine gelerek yaşanan taciz ve ahlaksız tekliflerden rahatsız olduğunu AVAZTÜRK'e açıkladı.

AVAZTÜRK'e yaptığı açıklamada önemli iddialarda bulunan akademisyen, "Yenişehir bölgesindeki konaklama hizmetlerinde neler döndüğünü yerel basın mensupları görmüyor mu, yoksa görüyor fakat önemsemiyor mu? İlla Kırıkkale de bir özgecan vakası mı yaşanmalı?" diyerek yaşanılan sıkıntıları belirtti.

MEB, EMNİYET, JANDARMA SADECE SEYREDİYOR

Ayrıca akademisyen Yenişehir bölgesindeki konaklama hizmetleri hakkında şok iddialarda bulunarak,"Şehrin kodamanları yenişehir de birer daire tutmuş kız okutuyorlar , tabi karşılığını alarak." dedi. Milli eğitim , emniyet , jandarma kaymakamlığın yaşanan olayları seyrettiğini ifade eden akadamisyen belediyenin ranttan en yüksek payı nasıl alırım kaygısında olduğunu iddia etti.

RUHSATSIZ TESİSLERDE ERKEK-KIZ KARIŞIK KALIYORLAR

2016 yılında Adana Aladağ yurt yangınından sonra çıkarılan özel öğrenci barınma hizmetleri yönetmeliğine göre öğrenciye hizmet veren yurt, apart, pansiyon, stüdyo daire tüm işletmeler yönetmelik kapsamına alınarak MEB'e bağlanmasına rağmen Yenişehir de bulunan hiçbir tesisin ruhsatı olmadığını öne süren akademisyen bunun nedeninin ise yurtların acil felaket anında yangın merdivenleri olmadığını ve bundan dolayıda itfaiye raporu alamadıklarını aktardı. Ayrıca önemli iddialarda bulunan akademisyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrenci konaklamasında kız ve erkeğin ayrılmasını talep etmesine rağmen günlük 60-70 tl'ye oda kiralanan tüm tesislerin kız-erkek karışık hizmet verdiğini belirtti.

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR

Ruhsatsız tesisler hakkında yerel yönetimlerin hiçbir şey yapmadığını belirten akademisyen, kendilerine "körler sağırlar birbirini ağırlar modunda bizim yetkimiz yok, bizi ilgilendirmiyor" denildiğini ve herkesin sorumluluğu birbirine attığını aktardı.

AVAZTÜRK ÖZEL HABER