Mansur Yavaş’ın ekibiyle CHP’liler arasındaki kavgada küfür ve hakaretler havada uçuştu

Mansur Yavaş’ın ekibiyle CHP’liler arasındaki kavgada küfür ve hakaretler havada uçuştu

Ankara Büyükşehir’in CHP’li Başkanı Mansur Yavaş’ın ekibinde yer alan EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz ile CHP Kurultay Delegesi Hakkı Aydos arasındaki kavgada hakaret ve tehditler havada uçuştu.

Taze CHP’li Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesindeki ekibiyle eski CHP’liler arasındaki kavgada, tehdit ve hakaretler havada uçuştu.

Hem CHP’yi hem de Ankara Büyükşehir’i karıştıran kavga, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin taze CHP’li başkanı Mansur Yavaş’ın ekibinden EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz ile CHP Kurultay Delegesi Hakkı Aydos arasındaki tartışmada havada uçuşan tehdit ve hakaretler kamuoyuna yansıdı.

Fatih Eryılmaz’ın, gerek sosyal medya paylaşımlarında gerekse konuşmalarında, kendisini Ülkücü, Türk milliyetçisi olarak tanıtması, 15 Temmuz Gazisi olduğu konusunu sıcak tutması üzerine, aynı zamanda iş adamı olduğu da öğrenilen ve Napoly Gülcan İnşaat Mimarlık Mühendislik Reklam Şirketi Yönetim kurulu Başkanı da olan CHP Kurultay Delegesi Hakkı Aydos, sosyal paylaşım ağı olan Facebook’daki hesabından, “EGO Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz babasının partisi gibi ülkücüyüm Türkücüyüm diye mekanları yapıyor vuruldum gaziyim diye reklamlar yapıyor. Kendine gel kendine gel bu parti Cumhuriyet Halk Partisi” paylaşımıyla tepki gösterdi.

 

 

hakki-aydos-1-copy.jpg

 

Fatih Eryılmaz’a yönelik tepkilerinin dozunu arttıran ve “zübük” diye hitap eden CHP Kurultay Delegesi ve iş adamı Hakkı Aydos, bundan sonraki paylaşımında ise, “Zübük 56 yılımı verdim ben Bu partiye hala Ülkücüyüm, Türkücüyüm diye mesajlar atıyorsun. Kimin ekmeğini yiyorsun EGO Genel müdürü yardımcısı olarak kime hizmet ediyorsun terbiyesiz” ifadelerini kullandı.

 

hakki-aydos-2-copy.jpg

 

Eski ülkücü yeni CHP’li Mansur Yavaş’ın yakın ekibinden EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz’ın, kendisine paylaşımları sonrasında Hakkı Aydos ile irtibat kurması üzerine eleştirilerinin dozunu daha da arttıran CHP Kurultay Üyesi Aydos, Ankara Büyükşehir’in CHP’li Başkanı Mansur Yavaş’ın yakın ekibinden olan eski Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz’a hakaret ve tehditler savurdu.

 

Aydos Facebook sayfasından sürdürdüğü paylaşımlarında,

“Bana bak Fatih EGO Genel müd Yrd bende siyasetin her türlü noktasından geldim hala ülkücü türkücü muhabbetleri yapıyorsun kendine gel”

 

“Birine kitap yazdırdım diye reklam yapmayacaksın Bu Bati’nin ekmeğini yiyeceksin Bulunduğun makama ihanet etme Fatih eryılmaz Kendine gel zübük.”

 

“Cumhuriyet Halk Partisi kurultay delegesim Fatih bundan sonra attığın mesajlara dikkat et Kim olursa olsun karşınızdayım”

 

“Siz zannediyorsunuz ki. Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz Yanlış yanlış yanlıştan dönün size yanlıştan dönmeyi öğreteceğim. Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değil Atatürk’ün çocukları bu Partiyi her zaman koruyacaktır...” ifadelerini kullandı.

 

hakki-aydos-3-copy.jpg

 

 

hakki-aydos-4-copy.jpg

hakki-aydos-5-copy.jpg

 

hakki-aydos-6-copy.jpg

 

hakki-aydos-7-copy.jpg

 

hakki-aydos-10-copy.jpg

 

Hakkı Aydos, paylaşımlarına, kendisinin yakın bir arkadaşı olduğu anlaşılan ve MHP basın müşavirliği yaptığı belirtilen kişinin mesajını da ekledi. Söz konusu mesajda, Mansur Yavaş ve ülkücü olduğunu dile getirilen ekibe AK Parti ve MHP işaret edilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ülkü Ocağı olmadığı vurgusu dikkat çekti.

İşte o mesaj: “30 yıllık gazeteci ve MHP nin eski basın müşaviri olarak benim ülkücülüğümün teyidini yapacak kimse yoktur. Hakkı Aydos tam 25 yıllık dostum ağabeyimdir. Türkmen alevisi ve solcu düşünen memleket sevdalısıdır. Verdiği mücadele de çatışmışlığımız çok olmuştur. CHP kongre delegisi Hakkı Aydos bir konuda haklıdır. Ankara Büyükşehir Belediyesi ülkü ocağı deği CHP belediyesi dir. Saygı duymak gerek. Sonuçta AKP ile ittifak yapan MHP idi”

 

 

hakki-aydos-8-copy.jpg

 

 

O MAKAMLARA CHP SAYESİNDE OTURDUNUZ

Yavaş’ın yakın ekibinden Fatih Eryılmaz’a peş peşe yaptığı sosyal medya paylaşımları ile adeta meydan okuyan CHP Delegesi Hakkı Aydos, 50 yıllık CHP’li olduğunu, Yavaş ve ekibinin o makamlara CHP sayesinde oturduğunu vurgularken, “Ülkücülük adı altında AKP'cilik yapan EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih ERYILMAZ ve ayak takımına benim 50 yıllık CHP'liliğimi sorgulamak düşmez. CHP öncülüğünde, Millet İttifakı ile 25 yıl aradan sonra birçok Belediyeyi halkımıza alın teri ile hizmet etmek için kazandık. Bu makamlar Fatih ERYILMAZ gibi kişilerin egolarını tatmin edeceği yerler değildir. Bu ülkeyi seven farklı düşüncelerden olan dostlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Siyasetçiler siyaset yapacak, bürokratlar bürokratlığını yapacak. Ben de 50 yıllık CHP'li olarak partimi ve partililerimin hakkını hukukunu korumakla görevliyim. Kimse troll hesaplarla ya da arkamdan konuşarak beni tehdit edemez. Benim yerimi, yurdumu, telefonumu bütün Ankara bilir. Yüreği yeten karşıma çıkar. O makamlarda oturanlar CHP sayesinde makama geldiğini unutmayacak. Her seferinde bunu hatırlatmak benim görevimdir” ifadeleri dikkat çekti.

 

hakki-aydos-9.jpg

 

Eski Ülkücü yeni CHP’li Mansur Yavaş’ın hala Ülkücü olduğu vurgusu yapan ekibiyle köklü CHP’liler arasındaki kavganın, ABB ile CHP arasındaki gerilimi tırmandırdığı da gelen bilgiler arasında.

Bu arada CHP’liler ile Ülkücü geçmişi olan ancak MHP ve BBP’den ayrılarak Meral Akşener’e yakın pozisyon alan Ankara Büyükşehir Belediyesindeki Mansur Yavaş ekibi arasındaki kavganın önümüzdeki günlerde daha da şiddetlenerek artacağı yönünde beklenti olduğu da öğrenildi.

AVAZTÜRK