MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Tarkan Toper’den Pazar Esnafı’na destek

MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Tarkan Toper’den Pazar Esnafı’na destek

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Tarkan Toper’den Pazar Esnafı’na destek geldi.

24 Haziran 2017 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine saatler kala, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Tarkan Toper, toplumun bütün kesimlerine dokunmaya devam ediyor.

Seçim startı verildiği günden bu yana dur durak bilmeden seçim bölgesinde adım atmadık alan bırakmayan, evlerden işyerleri ve semt pazarlarına kadar her noktada halkla temas halinde olan MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Tarkan Toper, ev toplantıların da ailelerle birebir temasın yanı sıra, dernekler, STK’lar, kıraathaneler ve daha bir çok alanda seçmeni ile aktif iletişim içerisinde kampanyasını yürütüyor.

“Seçimler demokrasi şenliğidir. Sadece oy istemek için sahaya inmedim”

Ankara 2. Bölge adayları içerisinde öne en çok öne çıkan ve toplumun her keaiminin teveccühünü kazanan MHP Adayı Avukat Tarkan Toper yaptığı açıklamada; “Seçim dönemlerinin aynı zamanda vatandaşların sıkıntılarının dinlendiği ve çözüm üretilmesine imkan verildiği bir dönemdir. Bu manada, Pazar Esnafının büyük sıkıntıları var. Helalinden rızkını kazanan pazarcılarımız, yüksek işgaliye bedelleri ödemek zorunda kalıyor. Belediyelerin keyfi uygulamaları ile tezgahları nedensiz elinden alınıyor” dedi.

Pazarcıların ekseriyetinin hemserisi olduğunu da kaydeden Toper, “Karslı ve Erzurumlu pazarcılarımızın şikayetleri yoğun bir şekilde geliyor, tüm hemşerilerim gibi pazarcı hemşehrilerimin de keyfi uygulmalar ile ezilmesine izin vermeyeceğim” açıklamasında bulundu.

 

t_arkan-001.png

 

t_arkan-001.png

ta_arkan.png

 

tark_an.png

 

tarkan.png

AVAZTÜRK