Muharrem İnce, Kılıçdaroğu’ndan otobüs istedi

Muharrem İnce, Kılıçdaroğu’ndan otobüs istedi

CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı gündemden düştü.

Yalova Milletvekili Muharrem İnce, sürpriz bir şekilde bir araya geldiği Kemal Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanı aday adayı olduğunu söylerken, “Bir otobüs verin karış karış Türkiye’yi dolaşayım” dedi.

ADAYIM

Kulislere Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığı dillendirilmeye başladığı saatlerde CHP’de art arda aday adayları ortaya çıktı. Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ın adaylık açıklamasından saatler sonra ortaya bu kez İstanbul Milletvekili Didem Engin çıkarken, Muharrem İnce de soluğu CHP Genel Merkezi’nde aldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşme yapan Muharrem İnce burada erken genel ve cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu’na “Doğal aday sizsiniz” derken, “Eğer aday değilseniz, ben adayım. Bana bir otobüs verin adım adım Türkiye’yi dolaşayım” önerisi yaptı.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAYACAK

Öte yandan görüşmede Kılıçdaroğlu, başka adayların da bulunduğunu ve konunun Parti Meclisi’nde değerlendireceğini söylerken Muharrem İnce de yakın arkadaşları ile bir araya gelerek görüşme ile ilgili bilgi verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmayacağı izlenimi edindiğini anlatan İnce, “ Konunun PM’de ele alınacağını söyledi. Kemal beyin aday olmayacağı izlenimi edindim” diye konuştuğu ifade edildi.