Sıradan diyet listeleri hemen bir kenara! Canan Karatay açıkladı!

Sıradan diyet listeleri hemen bir kenara! Canan Karatay açıkladı!

Canan Karatay'ın açıklamalarına göre günde 40-60 dk. yürüyüş önerilen bu diyette yine her gün 8- 10 bardak arası su içilmesi gerektiğini belirtti.

Modern çağın getirdiği obaziteye karşı kilo vermek isteyenlere sevindiren haber Canan Karatay’dan geldi. Son zamanlarda obazite hastalığının artmış olması üzerine Canan Karatay’ın katıldığı program ve verdiği demeçlerden uyarı yapan Canan Karatay önemli açıklamalarda bulundu. Sağlıklı bir diyetin imkansız olmadığını açıkladı. Dr. Canan Karatay kilo vermenin püf noktalarını teker teker söyledi!

CANAN KARATAY'DAN KİLO VERMENİN PÜF NOKTAS!

Canan Karatay'ın açıklamalarına göre günde 40-60 dk. yürüyüş önerilen bu diyette yine her gün 8- 10 bardak arası su içilmesi gerektiğini belirtti. Diyet tabağı için hazırlanan yemek kısık ısıda ve uzu süre pişirilmelidir dedi. Salatalara sirke, zeytinyağı ve limon suyu katılması gerektiğinin de altını çizdi.
Alkollü ve gazlı içeklerden uzak durulurken hazır meyve suyundan da uzak durulması gerektiğini belirten Dr. Canan Karatay diyetinde ekmek, yapay tatlandırıcılar, pirinç ve patates gibi karbonhidratlardan kesinlikle uzak durulması gerektiğini söyledi.

KURU YEMİŞLER TÜKETİLMELİ!

Kuru yemiş yerine badem, fındık, fıstık ve ceviz kullanılabileceğini belirten Dr. Canan Karatay diyette makarna ve pirincin kesinlikle yasak olduğunu öne sürdü. Sağlığımız için günde 2-3 porsiyon meyve tüketmemiz gerektiğini söylerken aynı zamanda yemek yaparken mısır ve sızma yağ yerine zeytin yağının ve tereyağının kullanımı tavsiye eden Dr. Canan Karatay, yiyecekler zeytin, zeytinyağı ve kekik ile nane gibi ürünlerin yer aldığı bir kapta yenebilir diye söyledi.
Dr. Canan Karatay diyeti 21 gün olacağını söyledi ve diyet sırasında Beyaz ve ya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, dondurma ve pasta kek tüketilmesi yasak olduğunun altını çizerken şeker olarak günde 2-3 porsiyon meyve bir kaşık bal ve pekmez yenilebileceğini dile getirdi.