Telegram'dan gizli sohbet özelliği! Bu özellik nasıl kullanılır?

Telegram'dan gizli sohbet özelliği! Bu özellik nasıl kullanılır?

Telegram'da mesajlaştığınız kişilerin ve mesajlarınızın bilinmesini istemiyorsanız gizli sohbet özelliği ile görüşmelerinizi yapabilir daha sonra da istemediğiniz tüm mesajları geri alabilirsiniz.

Telegram'dan gizli sohbet özelliği! Bu özellik nasıl kullanılır?: Telegram'dan gizli sohbet gerçekleştirmek artık mümkün. Bu özelliğin nasıl kullanılacağı ve ne işe yarayacağı gibi konuları sizler için derledik. Bu özellik ile sohbet kullanıcı ve konuşmak istediği diğer bir kişi arasında başlatılmakta ve bu mesajları okuyabilme şansı olmayan bu sohbete dahi olamayan üçüncü bir kişiye uçtan uca şifrelenerek oluşturulmaktadır. Peki Telegram'ın gizli sohbet özelliği nasıl kullanılıyor?

Telegram gizli sohbet özelliği ile açılan sohbet sayfasının normal sohbet sayfalarından farklı olan özelliği süreli mesaj gönderebilmenizdir. Ayrıca sohbette gönderilen mesajlar geri alınabilmektedir. Bu özellik internet üzerinden gizliliğinizi korumanızı sağlamaktadır.

Gönderilen mesajların bir süre son yok olması bu özellik ile mümkün. Kullanıcı göndermiş olduğu mesajları geri çekebilme şansına da sahiptir. Telegram gizli sohbet nasıl kullanılır? Avaz Türk olarak bu özelliğin kullanılması için uygulamanız gereken adımları aratırdık.. İşte o adımlar..

TELEGRAM GİZLİ SOHBET NASIL KULLANILIR?

Öncelikle telefonunuzdan indirmiş olduğunuz Telegram'ı uygulamasını açın. Daha sonra mesaj göndermek istediğiniz kişiyi rehberiniz üzerinden bulun. Kişinin profiline basarak üç nokta seçeneğinin üzerine tıklayın. Gizli sohbet aç seçeneği karşınıza çıkacak. Bu seçeneği seçin. Bu şekilde istediğiniz kişi ile gizli sohbet başlatmış olacaksınız.

Bu gizli sohbeti kapatmak için ise yine uygulamaya girin. Daha sonra silmek istediğiniz mesajı bulup bu mesaja basılı tutun. Yukarıda beliren çöp kutusu simgesine tıklayarak buradan ise sohbeti sil özelliğine basın. Bu şekilde istediğiniz gizli sohbeti tekrar silebileceksiniz.