Ülkemizde yetişen bu bitki kanser, kalp krizi, diyabet ve cilt hastalığı olanlara mucize olacak!

Ülkemizde yetişen bu bitki kanser, kalp krizi, diyabet ve cilt hastalığı olanlara mucize olacak!

Türkiye'de en çok Bursa ve Yalova'da yetiştiği bilinen Kudret Narı'nın faydaları saymakla bitmiyor. Kabağa benzer bir yapıda olan ince gövdeli bir bitki olan Kudret Narı, Kanser, kalp krizi, diyabet ve cilt hastalığı için adeta bir mucize...

Adeta bir şifa deposu olarak bilinen ve bir çok hastalığa iyi geldiği söylenen Kudret Narı Kanser, kalp krizi, diyabet ve cilt hastalığına kadar bir çok hastalığa merhem oluyor.

zeytinyagli-kudretnari-kuru.jpg

Ülkemizin Bursa ve Yalova illerinde üretildiği bilinen Kudret Narı, B1, B2, ve C vitaminlerinin yanı sıra demir, kalsiyum, fosfor, bakır ve potasyum bakımından zengin olmakla birlikte özünde bulundurduğu vitamin, mineral, lif ve pek çok element sebebi ile de bağışıklık güçlendirici ve hastalık önleyici olarak karşımıza çıkıyor.

Adeta vücutta bir kalkan görevi gören bu bitki sindirim kolaylığı sağlaması sebebi ile özellikle mide ve bağırsak sorunu yaşayan hastalara da tavsiye ediliyor.5d5c042b0f25441e78b09c36.webp

Kudret Narı özünde bulundurduğu E vitamini ile çocuklarda olmak üzere tümm yaş grubu yetişkinler de de bağışıklık güçlendirici bir rol oynar.

Düzenli olarak kullanım sonucunda tuvalete rahat çıkma sorunu yaşayanlar için mide ve bağırsak enzimlerini kolaylaştırıcı olduğundan rahat tuvalete çıkmayı sağlar.

MİDE VE BAĞIRSAK SORUNLARI OLANLARA BİRE BİR ÇÖZÜM SAĞLAR

Vücuttaki kirli kanı temizlemeye yardımcı olduğu için kanser üreten hücrelere karşı direnir, savaşır ve kanı yeniler.

Mide rahatsızlığı ile bilinmesinin yanında Kudret Narı cinsel sorunlar karşısında da önemli rol oynar. Cinsel sorunlara iyi geldiği sebebiyle halk tarafından oldukça kullanılmaktadır.kudret-nari.webp

Egzama, çıban ve sedef gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan kudret narı, akne tedavisi, cilt lekeleri ve derin cilt enfeksiyonlarına karşı etkilidir.

TÜMÖRE KARŞI SAVAŞIR

İçeriğindeki özündeki likopen ve lutein sayesinde tümör oluşumu ve büyümesini önleyici etki gösterir. Kanser hücrelerinin gelişimini engeller, sağlıklı hücrelere zarar vermeden kanserli hücrelerin yok olmasını sağlar.

ŞEKER HASTALIĞINA İYİ GELİR

Kudret narı, kandaki şeker seviyesini doğal olarak dengeleyen Polypeptide-p veya p-insülin adı verilen insülin benzeri bir bileşim içerir. Kudret narı düzenli olarak tüketildiğinde, kan şekeri düzeyini tip 2 diyabet hastalarında önemli ölçüde düşürdüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır.