Ultrason Cihazı Artık Taşınabilir! İşte Mindray’ın Yeni Kompakt Ultrason Cihazı TE Air!

Ultrason Cihazı Artık Taşınabilir! İşte Mindray’ın Yeni Kompakt Ultrason Cihazı TE Air!

Gelişen teknoloji ile artık ultrason işlemleri de daha kolay bir hale geldi. Mindray, kablosuz ve elde taşınabilir ultrason sistemi olan TE Air’i tanıttı. Cihaz, IOS ve Android sistemleri ile uyumlu.

Gelişen teknoloji ile birçok akıllı ürün hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Giyilebilir teknolojik ürünlerin yanı sıra, sağlık sektöründe de büyük atılımlar yapılmaya devam ediyor. Mindray, kompakt bir tasarıma sahip olan kablosuz ultrason cihazı ile bir ilke imza attı.

Gelişmiş tıbbi cihaz ve bu cihazların çözümleri denildiğinde dünya genelinde ilk akla gelen geliştirici ve sağlayıcı Mindray oluyor. Mindray, kablosuz ve elde taşınabilir özelliğe sahip olan ultrason cihazı TE Air’i piyasaya sürdüğünü açıkladı. Birçok tıbbi ortamda kullanımı kolay ve net hasta başı ultrason görüntüleme sağlayan, yüksek kaliteli taşınabilir ultrason cihazının, küresel sağlık uzmanlarının talebinin karşılanması üzerine özel olarak tasarlandığı açıklandı.

YÜKSEK GEREKSİNİMLERİ KARŞILIYOR

Mindray tarafından üretilen TE Air’ın, daha yüksek klinik gereksinimleri karşılama kabiliyetine sahip olduğu ve karmaşık bir ultrason sistemini küçük boyutlu bir cihaza dönüştürerek ultrason kullanım biçimine yenilik getirdiği ifade edildi. Mindray’ın eWave platformunu ve ikinci nesil singel crystal teknolojisi ile desteklenen bu ürün, yüksek performans için düşük güç tüketimi ve yüksek kaliteli görüntü özelliğine de sahip.

KAPSAMLI GÖRÜNTÜLÜME İMKANI SUNUYOR

5439771.jpg

Mindray tarafından üretilen kablosuz ve taşınabilir TE Air, özel muayene ön ayarları ve kapsamlı görüntüleme modalarına da sahip. Bu sayede, klinisyenler için ultrason muayenelerinin daha verimli bir şekilde yürütebilmesi ve daha doğru karar verilebilmesine imkan sunuluyor. Kablosuz ve taşınabilir özelliğiyle dikkat çeken ultrason cihazı Android ve IOS sistemleri ile kullanılabiliyor. Mindray Medikal Görüntüleme Sistemleri Departman Genel Müdürü Xujin He ürüne ait şu açıklamaları yaptı; ‘’Şirketimizin önde gelen teknolojilerinden üretilen TE Air, profesyonel düzeyde görüntülü kalitesini küçük ve hafif bir kablosuz sisteme entegre ederek, elde taşınabilir ultrason görüntü kalitesi sayesinde tarihi bir atılım yaptı. Üstün performansı ve kablosuz taşınabilirliği, klinisyenlerin her zaman ve her yerde güvenle tanı koymasına olanak tanıyor.’’