Yüzünüze 1 hafta boyunca zeytinyağı sürün! MUCİZEYE İNANAMAYACAKSINIZ

Yüzünüze 1 hafta boyunca zeytinyağı sürün! MUCİZEYE İNANAMAYACAKSINIZ

Bir çok cilt uzmanı farklı cilt tiplerine özel olarak ilaç ve işlem tedavileri önerse de organik bir cilt nemlendirici olan zeytinyağının cilde ve yüze olan faydalarına inanamayacaksınız.

Özellikle kuru cilt yapısına sahip kişilerde başlayan nem eksikliği ile birlikte görülen egzama, kaşıntı ve kuruluk şikayetleri sonucu bir çok vatandaş farklı kremleri kullanıyor.

Yüzünüze 1 hafta boyunca zeytinyağı sürün! MUCİZEYE İNANAMAYACAKSINIZ- Kremlerin kullanımı sonucu sivilcelenme gibi şikayetlerde başlıyor. Bunun sonucu olarak doğal çözümler araştırılmaya başlandı. Yüze ve cilde 1 hafta boyunca zeytinyağı uygulanınca cildin tüm nem dengesi gerçekleşiyor.

zeytinyagi-cilde-faydalari-1-600x315w.jpg

Zeytinyağı öncelikle ölü hücreleri temizleyecek olan zeytinyağı cilde daha parlak bir görünüm kazandıracak. Güneş ışınları nedeniyle ciltte oluşan güneş lekelerini de gidermeye yardımcı olan zeytinyağı, cilt hastalıklarının da oluşmasını engeller. Düzenli kullanımda cilt gözeneklerini de temizleyerek cildin temiz hava almasını sağlayan zeytinyağı, cilt nemleştiricisi olarak da kullanılabiliyor. Gözaltı şişliklerine de birebir olan zeytinyağı, bu şişliklerin geçmesine yardımcı olur.

Öte yandan doğal bir makyaj temizleyici olarak görülen yağ sayesinde cilde zarar vermeden makyaj temizlemek de mümkün bir hale geliyor. Bazı platformlarda zeytinyağı sürmenin yüzde kıllanma yaptığı ifade edilse de aksine zeytinyağı cildi kirden arındırır, cildin daha parlak ve yumuşak olmasını sağlar. Cilt üzerinde herhangi bir kıllanma etkisi yapmayan zeytinyağı sayesinde cilt canlı ve sağlıklı bir yapıya kavuşarak güzelleşmenin de yolunu açar.800x420-zeytinyaginin-cilde-faydalari-nelerdir-yuze-zeytinyagi-surmek-iyi-gelir-mi-kimler-kullanamaz-s1-1659620413430.jpg

Zeytinyağı şu şekilde cilde sürülür;

  • Öncelikle cildinizi kapsayacak şekilde avucunuza bir miktar zeytinyağı alın,
  • Avucunuz içindeki zeytinyağını biraz ışımak amacıyla zeytinyağını avuçlarınız arasında ovuşturun,
  • Zeytinyağı kısa süre içerisinde yeterli sıcaklığa gelmiş olacak. Geldikten sonra cildinize dairesel hareketler ile nazik bir şekilde sürmeye başlayın,
  • Masajın dairesel ve küçük hareketler ile yapılması zeytinyağının deri altına daha hızlı ulaşmasını sağlayacak,
  • Deri altına ulaşan zeytinyağı cilt sağlığını içerden düzenleyeceği gibi daha güzel sonuçların alınmasını sağlayacak.