Zihni Çakır Bakanlara seslendi: Can güvenliğim tehdit altında!

Zihni Çakır Bakanlara seslendi: Can güvenliğim tehdit altında!

Son günlerde gündeme gelen ve tartışma konusu olan Necip Hablemitoğlu suikastıyla ilgili olarak AVAZTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e seslenerek can güvenliğinin tehdit altında dedi.

Necip Hablemitoğlu suikastında tanık olarak dinlenen ve o zamanlarda yaptığı açıklamalarla sis perdesinin aralanmasını sağlayan AVAZTÜRK Genel Yayın Yönetmenimiz Zihni Çakır sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

ZİHNİ ÇAKIR'IN CAN GÜVENLİĞİ TEHDİT ALTINDA

Yaptığı açıklamalarla davanın seyrini değiştirmemesi için "şimdilik" sustuğunu dile getiren AVAZTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır, can güvenliğinin tehdit altında olduğunu bildirdi.

BAKANLARA ÇAĞRI YAPTI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunan Çakır, "2-3 gündür Necip Hablemitoğlu suikastıyla ilgili ailede ve bazı medyada ismim zikredilerek bazı sözler sarfediliyor. Tanık olduğum soruşturmada Kamuoyuna yansımayan/yansıtılmayan çok şey var, şimdilik hem can güvenliğim hem de "soruşturmanın selameti" için susuyorum ama şimdilik! Yalnız Hablemitoğlu ailesine tavsiyem, şu an "cambaza baktırılmak" isteniyorlar, bu oyuna gelmeden fotoğrafın büyüğüne bakıp yargı süreci dahil hiçbirşeyi akışına bırakmamasınlar.@adalet_bakanlik sn @abdulhamitgul e tavsiyem de ona özel olarak aktardığım bilgileri hatırlaması.Aynı şekilde HSK B Vekili sn @mehmetyilmaz073  a konu ile ilgili aktardığım bilgiler var. Tanıklığıma dayalı olarak Hablemitoğlu suikastı soruşturmasının seyrindeki değişim nedeniyle can güvenliğim tehdit aldında olduğunu sn @abdulhamitgul ve @suleymansoylu ya buradan iletiyorum." ifadelerini kullandı.