Bu yıl piyasaya sürülecek merakla beklenen iPhone ve iPad özellikleri açılandı

Bu yıl piyasaya sürülecek merakla beklenen iPhone ve iPad özellikleri açılandı

2023 yılında piyasaya sürüleceği bilinen iPhone ve iPad özellikleri duyuruldu.

Bu yıl piyasaya sürülecek merakla beklenen iPhone ve iPad özellikleri açılandı: Yeni yıla girmemizle birlikte piyasa sürülmesi beklenen iPhone ve iPad modellerinin özellikleri merak ediliyordu. iPhone ve iPad özellikleri açıklandı. Tüm detayları ile kamuoyuyla paylaşılan özellikler dikkat çekti. İşte iPhone ve iPad özellikleri..

2023 YILI İPAD VE İPHONE YENİ ÖZELLİKLERİ

Bu yıl piyasaya sürülmesi merakla beklenen iPhone ve iPad özellikleri şu şekilDE açıklanmıştır;

Apple Pay Later özelliği: Bu özellik kullanılarak yapılacak olan ödemelerin 4 farklı parçaya bölünebilmesini sağlıyor. Bu uygulama ile gerçekleştirilen tüm ödemelerin detayları Apple Cüzdan aracılığıyla görülebilecektir. Bu özelliğin 2023 yılındaki cihazlarda kullanılması beklenmektedir.

Apple Music Klasik: Bu özellik sayesinde müzik yayını hizmeti sunulmaktadır. Geçen yıllarda bu konu ile ilgili bazı açılmalar yapan Apple satın almış olduğu Primephonic ile beraber Apple Music için Klasik müzik odaklı tamamen farklı bir uygulama üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Tasarruf için hesap: Bu hesap ile Apple Card kullanan kişiler günlük olarak nakit biriktirebilecekleri ve bununla birlikte ödüllerini Goldman Sachs'ın yüksek kazançlı tasarruf hesabına aktarabilecekleri yeni bir sistem. Bu özelliğinde 2023 yılı içerisinde kullanıma açıklaması beklenmektedir.

Safari bildirimleri özelliği: Söz konusu özellik ile n yıllardır Mac modellerinde geçerli olacak bildirim desteğini içerisinde barındırıyor. Ayrıca Safari'nin web bildirimleri özelliğinin iPhone ve iPad modellerinde kullanıma sunulması bu yıl beklenmektedir.