Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim ile ilgili kendisi aleyhine kampanyalar olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim ile ilgili kendisi aleyhine kampanyalar olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'da gençler ile buluştu. Burada Türkiye gündemine dair açıklamalar yapan Erdoğan şahsım aleyhine kampanyalar başlatıyorlar şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim ile ilgili kendisi aleyhine kampanyalar olduğunu söyledi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Aydın'da Gençlik Buluşmasında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçlarını etkilemek adına şahsı aleyhine kampanyalar yürütüldüğünü söyledi. Erdoğan Kabine Toplantısını işaret ederek İstanbul Konsoloslukların kapatılması ile ilgili gerekli kararların alınacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Aydın'da Gençlik Buluşması aracılığıyla Adnan Menderes Üniversitesi'nde gençlerle buluştu. Burada yaptığı açıklamalar ile Türkiye gündemine dair önemli duyurularda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'da tahrik eylemlerine karşı da sert bir dil ile tepki gösterdi. Şahsı adına yapılan karalama kampanyalarının farkında olduğunu ve böylece Türkiye'deki seçim sonucunu etkilemeye çalışıyorlar dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsı aleyhine yapılan kampanyaların farkında olduğunu konuşmalarına ekledi.

14 MAYIS BİZİMDİR ENDİŞE ETMEYİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçim tarihine gönderme yaparak 14 Mayıs bizimdir endişelenmeyin dedi. Türkiye'nin aydınlık yarınları bizimdir şeklinde ifadeler kullandı ve konuşmalarına şöyle devam etti; Milletimizin müreffeh istikbali bizimdir. Cumhuriyetimizin kuruluşu gibi 2023 de bizimdir. Fatih'in İstanbul'u fethi gibi 2053 de bizimdir. Sultan Alparslan'ın Malazgirt'teki zaferi gibi 2071 de bizimdir." diyerek konuşmalarına başladı.

HARÇLARI KALDIRAN AK PARTİYDİ

Üniversitelerde harçların kaldırılmasını sağlayan partinin AK Parti olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan görev gelindiği günden beri gençlerin büyük sıkıntılarından en önemlileri olan harçların kaldırıldığını ifade etti. Harçları kaldırarak Öğrencilerin yükünü hafiflettik dedi.

SEÇİM SONUCUNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinden önce kendi şahsı aleyhine kampanyaların yürütüldüğünü söyleyerek konuşmalarına şöyle devam etti; "Avrupa'sından Amerika'sına küresel güçler 14 Mayıs seçimlerini etkilemek için yoğun çaba harcıyor. Şahsım aleyhine yürütülen alçakça kampanyalar bunun için. Muhalefetin gerek cumhurbaşkanı adaylığımız gerekse YSK üzerinden oluşturmaya çalıştığı sahte gündemin sebebi yurt dışı patentli girişimlere destek olmak." diyerek konuşmalarına son verdi.