Herkesin çok kolay ulaşabileceği mutfakta gizli cilt bakım sırları!

Herkesin çok kolay ulaşabileceği mutfakta gizli cilt bakım sırları!

Cilt bakım rutinlerinde kozmetik ürünlere dünya kadar para dökmek istemeyen ve doğal yöntemleri tercih edenler bu haber sizin için.

Herkesin çok kolay ulaşabileceği mutfakta gizli cilt bakım sırları: Cilt bakımı yapmak isteyen ve doğal yöntemler ile hemen ulaşabilecek ürünlerle cilt bakımı yapmak isteyenler buraya. Herkesin kolay bir şekilde ulaşabileceği mutfakta gizli cilt bakım sırları uzmanlar tarafından açıkladı. Evde elimizin altında bulunan bu mucizevi ve aynı zamanda doğal yöntemler ile cilt bakımı yapabilirsiniz. Ayrıca kozmetik ürünlere dünyanın parasını vermek istemeyenler de bu yöntemleri kullanabilirler.

İnsanların cilt tipleri farklı farklı. Bu nedenle yapılacak olan bakımlarda buna göre değişiklik göstermelidir. Yağlı bir cildiniz varsa veya kuru bir cildiniz varsa kullanılacak üründe değişiklik göstermektedir. Özellikle cilt bakım ürününü denerken öncelikle kolunuzda bileğinizde deneyip daha sonra herhangi bir sorun kızarıklık gibi sorunlar yaşanmazsa o halde yüzünüzde de kullanabilirsiniz.

TÜRK KAHVESİ TELVESİ

kahve-mask3.jpg

Kahve pişirdikten sonra fincanda kalan telveyi sakın atmayın. Bu kahve telvesi içerisinde bulunan tomurcukları ile cildinizde peeling etkisi yaratacaktır. Yüzündeki siyah noktaları kolayca sökecek doğal bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Hatta yüzü nemlendirir ve vücutta bile kullanılabilir.

SALATALIK

800x420-salataligin-cilde-faydalari-nelerdir-salatalik-maskesi-ne-ise-yarar-1557902263352.jpg

Salatalık su oranı yüksek olan bir besindir. Cildiniz nemsiz ve kuru ise salatalığın hem kendisini hem de kabuğunu yüzünüze uygulayabilirsiniz. Böylece nem dengesini sağlayacak ve cildinizi yumuşacık yapacaktır. Bununla birlikte yüzünüzdeki kırışıklıklara da oldukça iyi gelmektedir.

ESMER ŞEKER

peeling4.jpg

Esmer şeker peeling etkisi ile cildi temizler ve her cilt tipinde kullanabilir. Bu uygulamayı yaparken yüzünüzü çok fazla bastırmadan ve yıpratmadan uygulamanız gerekmektedir. Esmer şekere az bir miktarda bal karıştırarak yine cildinizin nemlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece cildinizde oluşan yağ ve kirlerden anında kurtulmuş olacaksınız.