Çamaşır suyu lekesini çıkaran efsane yöntem açıklandı! Bu yöntemle çıkmaz denen leke çıkıyor

Çamaşır suyu lekesini çıkaran efsane yöntem açıklandı! Bu yöntemle çıkmaz denen leke çıkıyor

Çamaşır suyu lekesi olan kıyafetleri atmak veya yalnızca evde giymekten kurtulun. Bu yöntem ile çamaşır suyu bulaşan sevdiğiniz tüm kıyafet veya halı, örtü gibi tüm eşyalarınızı tekrar kullanabileceksiniz.

Çamaşır suyu lekesini çıkaran efsane yöntem açıklandı! Bu yöntemle çıkmaz denen leke çıkıyor: Temizlik yaparken veya bulaşık yıkarken kıyafetiniz çamaşır suyu olabiliyor. Hatta bu kıyafetinizi yeni aldıysanız veya sizin için çok kıymetliyse işler daha da üzücü olabiliyor. Hal böyle olunca kıyafetteki çamaşır suyu lekesinin nasıl çıkarılacağı konusunda araştırmalar yapılmaya başlanıyor. Peki kıyafet üzerindeki çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar. Bu yöntem uzmanlar tarafından açıklandı. Bu efsane yöntem ile çıkmaz denen bütün çamaşır lekeleri çıkıyor. Adeta silgi gibi siliyor.

camasir-suyu-lekesini-cikarmanin-basit-yolu-2.jpg

Kıyafetler çeşitli nedenlerden dolayı çamaşır lekesi olabiliyor. Böyle bir zamanda kıyafeti artık yalnızca evde giyebileceğinizi düşünürsünüz. Fakat yanılıyorsunuz. Çamaşır suyu lekelerini çıkarmak o kadar kolay ki sizde deneyince şaşırıp kalacaksınız. Bu yöntem ile çamaşır suyu lekesini tek seferde çıkarabileceksiniz. Efsane yöntem ile çıkmaz denen tüm çamaşır suyu lekeleri çıkıyor.

Peki çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar. Kullanacağımız asıl malzemeler alkol ve pamuk olacaktır. Bu iki malzemeler ile çamaşır suyu lekesinden bir çırpıda kurtulacaksınız. Peki bu karışım nasıl kullanılır? Aşamalar nelerdir? Tüm bu soruların yanıtını sizlere adım adım anlatacağız.

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Öncelikle kullanacağımız malzemeleri yukarıda söylemiştik. Bu malzemeler alkol ve pamuk olacaktır. İlk etapta kullanacağınız alkolü bir kabın içerisine dökün.

camasir-suyu-lekeleri-nasil-cikar-2818.webp

Daha sonra bir miktar pamuk alarak kabın içerisindeki alkole batırın. Daha sonra pamuğu çamaşır suyunun değdiği ve lekeli olan kıyafetinize iyice sürün. Daha sonra bu yaklaşık bir gün böyle kıyafeti böylece bekletin. Bu süre bittikten sonra çamaşır suyu lekelerinin kıyafetten geçtiğini göreceksiniz. Kıyafetinizi çamaşır makinesinde tekrar yıkayıp eskini gibi kullanabilirsiniz.