İPhone 15 Pro özellikleri açıklandı! Bakın hangi özellikler geliyor

İPhone 15 Pro özellikleri açıklandı! Bakın hangi özellikler geliyor

iPhone 15 Pro ve İPhone 15 Pro Max modellerine gelecek özellikler açıklandı.

İPhone 15 Pro özellikleri açıklandı! Bakın hangi özellikler geliyor: Gelen haberlere göre iPhone 15 Pro modellerine gelecek olan özellikler açıklandı. Bu özellikler İPhone meraklıları tarafından merak ediliyordu. İşte iPhone 15 Pro modellerine gelecek olan yeni özellikler..

Apple tarafından sunulan iPhone 15 Pro modellerine gelecek olan yeni özellikler netleşti. Bunlardan ilki A17 işlemcisi olarak göze çarpıyor. Bu işlemci şirketin iddiasına göre Android çiplerin en güçlü işlemcisi olarak görülmekte. iPhone 15 Pro modellerinde de bu işlemci kullanılacak.

Wİ-Fi 6 kullanıma sunulacak

Bir diğer gelecek olan özellik ise veri bağlantısı ile ilgili olacak. Buna göre iPhone 15 Pro modellerinde yeni nesil bağlantı yöntemleri kullanılacak. Yani iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ta Wi-Fi 6 kullanıma sunulacaktır.

Apple Pro modellerinde olduğu gibi paslanmaz çelik tarzı titanyum çerçeve ile tasarımını güçlendirecek. Ekran çerçevesi ise daha küçük hale getirilecek. Böylece ekran kasa oranı artmış olacak. Pro modellerinde 8 GB RAM kullanımı kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte Pro Max modeline has olarak 6x optik yakınlaştırma özelliği de eklenecek. Fakat bu özellik Pro'larda olmayacak.

Tüm bunların yanında çıkan söylentilere göre Apple’ın bu yıl USB Type-C bağlantı noktasına geçeceği konuşuluyor. Söz konusu verilerin sadece Pro modellerinde yüksek hızlı bağlantıdan faydalanacak. Bir de hızlı şarj edileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.