Kelle paça sevmeyenler buraya! Aynı şifayı bulacağınız o çorba uzmanlar tarafından önerildi

Kelle paça sevmeyenler buraya! Aynı şifayı bulacağınız o çorba uzmanlar tarafından önerildi

Kelle paça sevmeyenler veya pahalı olduğu için tüketemeyenler için neredeyse ona eş değer ve aynı şifayı bulabileceğiniz o çorba uzmanlar tarafından önerildi.

Kelle paça sevmeyenler buraya! Aynı şifayı bulacağınız o çorba uzmanlar tarafından önerildi: Son zamanlarda yapılan zamlardan nasibini alan kelle paça çorbası dışarıda da yesen evde de yapsan oldukça maliyetli oluyor. Hal böyle olunca bu çorbaya eş değer olabilecek ve tüketildiğinde aynı şifayı bulabileceğiniz tavuk suyu çorbası uzmanlar tarafından önerildi. Avaz Türk olarak bu çorbanın yapımı ve malzemelerini sizler için araştırdık. Peki tavuk suyu çorba nasıl yapılır? Hangi malzemeler gereklidir?

Kelle paça çoğu kişinin çok severek tükettiği ama bir kısmının da tüketmekten hoşlanmadığı bir çorba. Sevmeyenler için yine şifa deposu olan tavuk suyu çorbası uzmanlar tarafından önerilmektedir. İşte tavuk suyu çorbası yapılışı ve malzemeleri..

TAVUK SUYU ÇORBASI İÇİN GEREKEN MALZEMELER

1 su bardağı tavuk suyu
1 çay bardağından bir parmak az olacak şekilde tel şehriye
2 yemek kaşığı kadar un
1 yemek kaşığı kadar limon suyu
Haşlandıktan sonra didiklenmiş göğüs eti
3 su bardağı kadar sıcak su ve

diğer baharatlar;
Tuz
Pul biber
Karabiber
Nane olarak listelenmektedir. Peki bu çorbanın yapılışı nasıl?

TAVUK SUYU ÇORBASININ YAPILIŞI

Tavuk suyu çorbasının yapımı için gerekli malzemeleri yukarıda sizler için listeledik. Şimdi ise yapım aşamasına geçiyoruz. Öncelikle tavuk suyuna 3 su bardağı kadar su ve didiklenmiş olan tavuk etleri ekleyin. Daha sonra çorbanın kaynamasını bekleyin. Kaynadıktan sonra tel şehriyelerini içerisine ekleyin. Limon suyu, un ve biraz su ile çırparak çorbanın içine ekleyin. Daha sonra ise tüm baharatlardan dilediğiniz kadar ekleyip karıştırın. Tel şehriye pişene kadar tavuk suyu çorbasını ocaktan indirmeyin. İşte bu kadar.